vaginale schimmelinfectie behandelen
Vaginale schimmel Dokter Schimmel.
Een vaginale schimmelinfectie is goed te behandelen via schimmeldodende middelen die verkrijgbaar zijn over de toonbank. Er zijn echter gevallen waarbij het beter is om eerst naar de huisarts te gaan. Dit kan bijvoorbeeld zo zijn bij herhaalde infecties of als het schimmeldodende middel de klachten niet verminderd.
schimmel muur behandelen
vulvovaginale candidiasis Farmacotherapeutisch Kompas.
Er is nog geen preventieve behandeling met blijvend resultaat 1. Vulvovaginale candidiasis, ook wel vaginale candidose, candida vulvovaginitis of vaginale schimmelinfectie genoemd, is een kolonisatie van de gist Candida in de vagina. In de vagina komen verschillende soorten gisten en bacteriƫn in evenwicht voor, waaronder Candida.
schimmel muur behandelen
Behandeling Vaginale schimmelinfectie Gezondheidsplein.nl.
Wat kun je zelf doen bij een vaginale schimmelinfectie? Door de groei van Candida albicans zoveel mogelijk te beperken, neemt de kans op een vaginale schimmelinfectie af. Candida vermeerdert zich snel op warme en vochtige plekken, groeit goed in kleine wondjes en heeft suikers nodig om te kunnen groeien.
hotmail login aanmelden
Vaginale infectie seksualiteit.be.
Veel voorkomende veroorzakers van een vaginale infectie zijn bacteriƫle vaginose of de schimmelinfectie candida albicans. Een vaginale infectie is geen seksueel overdraagbare aandoening soa, hoewel de symptomen er wel op lijken. Vaginale infecties worden op een andere manier behandeld dan soa's.
lening
vaginale schimmelinfectie goed gezond.
Er zijn veel mogelijke oorzaken voor een vaginale schimmelinfectie. Het kan veroorzaakt worden door het gebruik van een spiraaltje, de pil of tampons, door zwangerschap, door het overvloedig wassen en spoelen van de vagina, door antibiotica, ontstekingsremmende medicijnen, diabetes en aandoeningen die de weerstand verminderen. Hoe een vaginale schimmelinfectie behandelen?
lening simulator
Schimmelinfectie Radboudumc.
Wat is een schimmelinfectie? Schimmelinfecties van de huid en de nagels en vaginale afscheiding door schimmels komen heel vaak voor. print pagina deel pagina. Wat is een schimmelinfectie? Schimmelinfecties van de huid en de nagels en vaginale afscheiding door schimmels komen heel vaak voor.
inkomsten
Vaginale schimmelinfectie.
Aandoening en behandeling. Een schimmelinfectie is de meest voorkomende infectie van de schaamlippen en/of de vagina. De oorzaak is vaak de schimmel Candida albicans. Bij een schimmelinfectie kunnen uw schaamlippen en/of vagina rood zijn, jeuken en een witte korrelige afscheiding geven.
tandarts
Ontsteking van de vagina en de schaamlippen Gezondheid en wetenschap.
Een schimmelinfectie, zoals met Candida albicans, ontstaat meestal wanneer de weerstand tijdelijk verminderd is, na gebruik van antibiotica en rond de menstruatie. Bij microscopisch onderzoek kunnen schimmeldraden zichtbaar zijn. Soas zoals trichomonas of chlamydia worden overgedragen via seksueel contact. Trichomonas is een parasiet, Chlamydia een bacterie. Soms is er in het labo of bij microbiologisch onderzoek echter geen verklaring te vinden voor de abnormale vaginale afscheiding.
webdesigner antwerpen

Contacteer ons