vaginale schimmelinfectie behandelen
Een vaginale schimmelinfectie behandelen doe je zelf!
Een vaginale schimmelinfectie behandelen doe je zelf! Een vaginale schimmelinfectie behandelen doe je zelf! Vorige Volgende 19 november 2014. Een vaginale schimmelinfectie is iets waar 75% van alle vrouwen een keer mee te maken krijgt, en 45% heeft er zelfs twee of meer keer per jaar last van!
schimmel muur behandelen
Schimmelinfectie tijdens je zwangerschap Nutricia.
Tijdens je zwangerschap heb je namelijk 10 keer meer kans om een schimmelinfectie te krijgen door de verandering in de pH-balans van je vagina. Hieronder vind je enkele tips om een schimmelinfectie veilig te behandelen. Lees ze dus aandachtig. Waarom krijg je een schimmelinfectie tijdens de zwangerschap? Een vaginale schimmelinfectie wordt veroorzaakt door een schimmel, Candida albicans genaamd.
maden bestrijden
Video: Vaginale schimmelinfectie gezondheid.be.
Welke klachten kun je hebben als je last heb van een vaginale schimmelinfectie? En hoe onderzoekt de huisarts of er inderdaad sprake is van een schimmelinfectie? Verder vertellen we je hoe je het eenvoudig en snel kunt behandelen en wordt de vraag beantwoord of het besmettelijk is of niet.
schimmel muur behandelen
Hoe behandel je een vaginale schimmelinfectie? Gezondheidsnet.
Bij steeds terugkerende infectie wordt soms ook gedurende langere tijd een vaginale tablet of capsule voorgeschreven. Je neemt de tablet dan iedere maand op de vijfde dag na het begin van de menstruatie om te voorkomen dat de schimmel terugkeert. Daarnaast kun je vaak een herhaalrecept krijgen, zodat je bij een terugkomende schimmelinfectie direct kan beginnen met behandelen.
fortis
vaginale schimmelinfectie en menstruatie Huisarts.nl.
Toen ging het zeker om een schimmelinfectie urine getest, maar het kan goed zijn dat dat tegenwoordig meestal niet meer is. Ik heb namelijk geen last van alle symptomen. Ik heb vooral jeuk in mijn vagina meestal geen dikke witte afscheiding, heel soms wel. Hoe zou ik schimmel zelf kunnen behandelen? Gemarkeer als spam. Geschreven door John. Beantwoord door 6 juni 2015 12 17. Met een antischimmelcrème Canesten Gyno of Daktarin Gyno, of met een vaginale zetpil tegen schimmelinfecties.
schimmel muur behandelen
Vaginale schimmelinfectie.
Wanneer er sprake is van een infectie, moet het gebruik van tampons vermeden worden, ook kan men beter dan geen gemeenschap hebben. Voor het behandelen van een vaginale schimmelinfectie zijn er verschillende producten verkrijgbaar in de apotheek. Het is raadzaam de partner ook mee te behandelen, wanneer deze klachten heeft.
Vaginale schimmelinfectie Digi Pharma Blog.
pijn of branderig gevoel bij het plassen of vrijen. Hoe kan je een vaginale schimmelinfectie behandelen? Een vaginale schimmelinfectie zal meestal vanzelf terug genezen, al kan dit enkele weken duren. Deze infectie blijft ook zonder behandeling beperkt tot de vagina.
Vaginale schimmelinfectie Aandoeningen Dokterdokter.nl.
Dokterdokter.nl gebruikt functionele en analytische cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden, de werking van de website te kunnen verbeteren en advertenties te tonen die op je vermoedelijke interesses zijn afgestemd. Om Dokterdokter.nl te bekijken dien je de cookies te accepteren.

Contacteer ons