vaginale schimmelinfectie medicatie
Hoe behandel je een vaginale schimmelinfectie? Gezondheidsnet.
Hoe behandel je een vaginale schimmelinfectie? Crèmes, tabletten of pillen. Annemieke Hoogland Gepubliceerd: 10-04-2013 Gewijzigd op: 24-04-2017. Als je ineens veel meer of minder afscheiding hebt of wanneer deze van geur of kleur verandert, kan het zijn dat je een schimmelinfectie hebt.
geld lenen
Vaginale schimmelinfectie Wat zijn jouw ervaringen? mijnmedicijn.nl.
Vergelijk de ervaringen met medicijnen voor vaginale schimmelinfectie. Naam Aantal ervaringen Effectiviteit Algehele tevredenheid. Synapause E3 ovules/vaginaal crème. Flagyl bij vaginale schimmelinfectie. Miconazol vaginale crème. Metronidazol crème / gel. De laatste ervaringen over medicijngebruik bij: vaginale schimmelinfectie. Algehele tevredenheid Fluconazol fluconazol.
slotenmaker lokeren
Vaginale schimmelinfecties Gynco.
Een vaginale schimmelinfectie moet niet worden verward met bacteriële vaginose die wordt veroorzaakt door verschillende kiemen in de vagina, waardoor onwelriekend wit verlies optreedt en die anders wordt behandeld. Oorzaken van een vaginale schimmelinfectie. Tal van factoren kunnen het risico op het ontwikkelen van een vaginale schimmelinfectie verhogen.:
slotenmaker gent
Vaginale schimmelinfectie? Canesten Gyno werkt snel en effectief!
Vrouwen praten er liever niet over, maar zeker de helft van de vrouwen heeft soms last van een vaginale schimmelinfectie. Een vaginale schimmelinfectie, ook wel candida genoemd, is een infectie van de vagina die wordt veroorzaakt door bepaalde schimmelsoorten of gisten.
kubus puzzel
Vaginale infectie Pharmaproducts uw online apotheek.
Door suikerziekte, overgewicht, zwangerschap, maar ook door het gebruik van antibiotica, de pil of cortisonen, heb je een grotere kans op een vaginale infectie. De meeste vrouwen maken in hun leven minstens één vaginale schimmelinfectie door. Een schimmelinfectie kan worden behandeld met crèmes of ovules die in de vagina ingebracht worden.
auping
Vaginale schimmelinfectie Apotheek.nl.
Bij een schimmelinfectie in de vagina is lokale behandeling met schimmeldodende vaginale crème, vaginale tabletten of vaginale zetpillen ovules meestal voldoende. De crème kan, bij jeuk aan de schaamlippen, ook op de schaamlippen worden gesmeerd. Bij steeds terugkerende schimmelinfecties wordt soms gedurende langere tijd 1x per maand een vaginale tablet of ovule gebruikt, telkens op de vijfde dag van de menstruatie, om te voorkomen dat de schimmelinfectie terugkeert.
Medicijnen tegen schimmelinfectie Vaginale schimmelinfectie.
De schimmelinfectie zal dan ook moeilijker te behandelen zijn. Begin dan ook zo snel mogelijk met de behandeling als u erachter komt dat u een vaginale schimmelinfectie heeft. Vaginale medicatie bij een vaginale schimmelinfectie. Als u voor de eerste keer een vaginale schimmelinfectie heeft, kunt u dit behandelen met vaginale medicatie.
Wat te doen bij Vaginale Schimmelinfectie? Optimale Gezondheid.
Een behandelingsschema met azolen medicijnen voor 7 tot 14 dagen kan met succes een schimmelinfectie verwijderen. Medicatie is meestal vaginale crème, zalf, tablet of zetpillen. Multidosis orale medicatie. Je arts kan twee of drie doses fluconazol voorschrijven, die oraal in plaats van als vaginale therapie worden ingenomen.

Contacteer ons